exp در متلب چیست

زبان برنامه نویسی متلب (MATLAB) برگرفته از عبارت Matrix Laboratory به معنی آزمایشگاه ماتریس می باشد. این بدین معناست که تمام عملیات و محاسبات در نرم افزار متلب با رویکرد ماتریسی صورت می پذیرد
توابع نمایی، از جمله توابع کاربردی و مهم در زبان برنامه نویسی متلب هستند که در انجام پروژه متلب خصوصا پروژه هایی که در آن حل معادلات پیچیده ریاضی و فیزیک مورد نیاز است، استفاده می شوند. در این بخش از آموزش متلب، به این توابع و کدهای دستوری مرتبط با آنها همراه با ذکر مثال خواهیم پرداخت.
قبل از ادامه مقاله شما را دعوت به مشاهده چندین نمونه فیلم از دوره های مختلف آموزش متلب می نماییم.
شما می توانید برای اطلاع بیشتر از دوره های آموزش داده شده و همچنین تهیه پکیج های آموزشی به قسمت فروشگاه سایت مراجعه بفرمایید.
دستور sqrt: تابع نمایی sqrt برای محاسبه ریشه دوم یک عدد در نرم افزار متلب مورد استفاده قرار می گیرد. روش استفاده از این تابع به شکل زیر می باشد:
sqrt(9) <<
=ans
3
دستور sqrtm: این کد دستوری قابلیت محاسبه ریشه دوم یا جذر ماتریس را دارد.
;a=[1, 2; 1, 2] <<
sqrtm(a) <<
=ans
1.1547 0.5774
1.1547 0.5774
دستور Nthroot: اگر بخواهیم ریشه N ام یک عدد را بدست بیاوریم از دستور Nthroot که از توابع نمایی نرم افزار متلب است استفاده کنیم. اعداد مقابل این دستور، به ترتیب، عدد مورد نظر و مقدار N هستند. به طور مثال برای محاسبه ریشه سوم عدد هشت به صورت زیر عمل می کنیم:
Nthroot( 8,3 ) <<
=ans
2
دستور Exp: این تابع نمایی، مقدار عدد نمایی e را به توان عدد وارد شده در پرانتز روبه روی آن می رساند. روش استفاده از آن به شکل زیر می باشد.
exp(1) <<
=ans
2.7183
دستور Log: تابع Log لگاریتم اعداد را بر مبنای عدد نپر یا همان e محاسبه می کند. همانطور که می دانید به لگاریتم در مبنای e لگاریتم طبیعی نیز گفته می شود.
log(2.7183) <<
=ans
1
امیدواریم مقاله exp در متلب چیست برای شما مفید بوده باشد ، همچنین شما میتوانید از سایر مقالات در سایت www.catiadesign.ir دیدن بفرمایید.