در ادامه سری آموزش های رایگان نرم افزار کتیا، در مقاله دستور Close Surface در کتیا قصد داریم تا شما عزیزان را با این ابزار کاربردی در کتیا آشنا کنیم.
محیط کاری Generative Shape Design کتیا، یکی از محیط های کاری مجموعه Shape است. برای تولید محصولات با شکل های نسبتا پیچیده، نمی توان به صورت مستقیم از محیط طراحی قطعه Part Design و طراحی قطعات تو پر استفاده کرد.
بنابراین برای انعطاف پذیری و قدرت مانور بیشتر هنگام طراحی، اغلب نیاز به ترسیم سطح (Surface) این قطعات است. این سطوح، رویه بیرونی قطعه را مشخص می کند و بدون ضخامت هستند.
تبدیل Surface به Solid در کتیا ( تبدیل سطح به حجم ) از مباحث بسیار کاربردی در طراحی پیشرفته با کتیا است. در نرم افزار CATIA پس از طراحی سطوح یک قطعه در محیط های سطح سازی از ابزار های Close Surface و Thick Surface برای تبدیل به حجم ( جسم سه بعدی تو پر ) استفاده می شود.
قبل از ادامه مقاله شما را دعوت به مشاهده چندین نمونه فیلم از دوره های مختلف آموزش کتیا می نماییم.
شما می توانید برای اطلاع بیشتر از دوره های آموزش داده شده و همچنین تهیه پکیج های آموزشی به قسمت فروشگاه سایت مراجعه بفرمایید.
یکی از ابزارهای تبدیل Surface به Solid در کتیا دستور Close Surface است. مطابق با اسم این دستور، از این ابزار برای پر کردن یک سطح و تبدیل آن به جامد استفاده می شود.
برای استفاده از ابزار Close Surface به شکل زیر عمل می کنیم:
یکی دیگر از ابزار های تبدیل Surface به Solid ابزار Thick Surface است. که برای ضخامت دادن جامد به یک سطح و تبدیل به جسم Solid، از این ابزار استفاده می شود.
برای استفاده از دستور Thick Surface به شکل زیر عمل می کنیم:
محیط Generative Shape Design کلیه ابزارهای لازم را برای طراحی سطوح پارامتری ( سطوحی که ابعاد و اندازه های آنها مشخص است ) و تولید محصولات با شکل های نسبتا پیچیده فراهم می کند. این ابزار های شامل موارد زیر هستند:
ابزار های ترسیم المان های سیمی نظیر قطعه، خط، صفحه، منحنی، دایره، گوشه های سه بعدی، منحنی های اتصالی، منحنی های مارپیچ و ابزارهای ویرایش المان های سیمی نظیر ابزارهای ایجاد تقاطع بین المان ها و تصویر المان ها روی سطوح.
ابزارهای استاندارد و پیشرفته طراحی سطوح نظیر اکسترود کردن، دوران، حرکت یک سطح در امتداد یک مسیر، پر کردن داخل قاب سیمی، تقارن، تغییر مقیاس، انتقال المان ها، تغییر ابعاد در جهات مختلف، امتداد المان ها و ایجاد فیلت روی سطح.
امیدواریم مقاله دستور Close Surface در کتیا برای شما مفید بوده باشد ، همچنین شما میتوانید از سایر مقالات در سایت www.catiadesign.ir دیدن بفرمایید.