ورود / عضویت
آموزش نرم افزارها

مهندسی مکانیک طراحی کاربردی

مهندسی مکانیک طراحی کاربردی

رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی:

یکی از وظایف مهندسین مکانیک، گرایش طراحی کاربردی، بررسی نیروها و گشتاورهایی است که به هر عضو ماشین آلات وارد می شود. مهندسین مکانیک باید این مورد را بررسی کرده، بهترین حالت قطعه برای آن نیرو و گشتاور را بررسی کرده و بهترین کارایی آن قطعه را در بلند مدت ضمانت کنند.

فارغ التحصیلان این گرایش می توانند پس از فراگیری دروس نظری و تجربی در گرایش مربوطه به کار در صنعت و کارخانجات مختلفی از جمله صنایع هوافضا، خودروسازی، صنایع تسلیحاتی، صنایع نظامی، صنایع غذایی، صنایع نفت و… بپردازند.

قبل از ادامه مقاله شما را دعوت به مشاهده چندین نمونه فیلم از دوره های مختلف آموزش کتیا می نماییم.

شما می توانید برای اطلاع بیشتر از دوره های آموزش داده شده و همچنین تهیه پکیج های آموزشی به قسمت فروشگاه سایت مراجعه بفرمایید.

آموزش نرم افزار های مهندسی مکانیک
بازدید از آموزش ها
دانلود نرم افزار های مهندسی مکانیک
دانلود رایگان

واحد دروس گرایش طراحی کاربردی:

یک هواپیما را در نظر بگیرید، تمامی قسمت ها و اجزاء مربوط به فرود، پرواز و کنترل فرآیند پرواز به نحوی با یک مهندس مکانیک در ارتباط است. طراحی خودرو شامل قسمت های دینامیک و انتقال قدرت، طراحی سیستم ها، طراحی ماشین های چاپ، طراحی ماشین های تراش و… از وظایف مهندسین مکانیک می باشد.

دانشجویان این گرایش موظف به گذراندن ۳۲ واحد درسی می باشند.

  • ۶ واحد دروس تخصصی
  • ۶ واحد دروس تخصصی اصلی
  • ۶ واحد دروس تخصصی انتخابی
  • ۲ واحد سمینار
  • ۶ واحد پایان نامه

گرایش دینامیک، کنترل و ارتعاشات:

این گرایش به مدل سازی مفاهیم پایه ای دینامیک و بازخورد نظریه های کنترلی در زمینه های طراحی مکانیزم ها، ماشین ها، رباتیک و سایر سیستم های مکانیکی می پردازد.

موضوعاتی که در این زمینه مورد مطالعه قرار می گیرند شامل مدلسازی، طراحی، تئوری های کنترل خطی و غیر خطی، ماشین های هوشمند و رباتیک سیستم های پیشرفته می باشد که نتایج آنها با استفاده از شبیه سازی و آزمایش های عملی اعتبار سنجی می شوند.

این گرایش پایه تمامی سیستم های مکانیکی با کاربردهایی در صنایع هوایی، پزشکی و ماشین های هوشمند است. نکته قابل توجه هم تنیدگی بسیار زیاد این گرایش با ریاضیات و علوم کامپیوتر می باشد.

گرایش نانومکانیک:

دانش مهندسی همواره به دنبال بوسعه مرزهای خود جهت میل به سودمندسازی هرچه بیشتر زندگی بشر و پاسخگویی به نیازهای روبه رشد امروزی است. بی شک، یکی ابزارهای بسیار کارآمد جهت دستیابی به این اهداف، ایجاد و گسترش زمینه های علمی و فناوری بین رشته ای است.

مهندسی نانومکانیک، شاخه ای از فناوری نانو است که با دید مهندسی به بررسی رفتارهای مکانیکی (سازه های حرارتی، سیالاتی، زیستی، مکاترونیکی) در مواد، ساختارها سیستم ها با ابعاد نانو و کاربردهای علمی و مهندسی آنها می پردازد.

این حوزه درواقع یک زمینه بین رشته ای است که دانشجویان و پژوهشگران موفق در آن علاوه بر برخورداری از دانش کلاسیک مهندسی مکانیک، متناسب با زمینه کاری خاص خود، علوم مرتبط با مکانیک کوانتوم، فیزیک حالت جامد، نانو شیمی و نانو مواد، نانوبیوفناوری، اپتیک، الکترونیک و… را نیز می آموزند.

امیدواریم مقاله مهندسی مکانیک طراحی کاربردی برای شما مفید بوده باشد ، همچنین شما میتوانید از سایر مقالات در سایت www.catiadesign.ir دیدن بفرمایید.

آموزش نرم افزار های مهندسی مکانیک
بازدید از آموزش ها
دانلود نرم افزار های مهندسی مکانیک
دانلود رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *